04 Aralık 2016 11:17

Eğitim-Sen'in sergisi Aladağ’a ithaf edildi

İzmit Halk Eğitim Merkezi ve Eğitim Sen Kocaeli Şubesi’nin düzenlediği resim sergisi Aladağ'da hayatını kaybeden öğrencilere ithaf edildi.  

Paylaş

İzmit Halk Eğitim Merkezi ve Eğitim Sen Kocaeli Şubesi ortak düzenlediği resim kursu sergi düzenledi. Sergi, Adana Aladağ’da yurtta çıkan yangında hayatını kaybeden öğrencilere ve şiddet gören kadınlara atfedildi.

Eğitim-Sen Kocaeli Şubesinde düzenlenen sergide, kursa katılan vatandaşların 53 yağlı boya tablosu sergilendi. Resim Öğretmeni Züleyha Yetkin'in eğitimiyle gerçekleşen kurslara çok sayıda kişi katılarak tablolar ortaya çıkardı. Serginin açılışında Eğitim-Sen Şube Başkanı Suca Omurca ve Eğitim-Sen üyesi kadınlar da katılım gösterdi.

‘SANATSAL ÇALIŞMALARA DA ÖNEM VERİYORUZ’

Serginin açılışında konuşan Eğitim-Sen Şube Başkanı Suca Omurca, “Bilimsel eğitimin kurumsallaşması için çalışıyoruz bunun yanında sanatsal çalışmalara da önem veriyoruz. Halk Eğitim Merkezi ile yaptığımız çalışmada iki yıllık çalışmanın sonucunda ortaya çıkan ürünleri sergiledik. Sergide özgür düşüncenin ne demek olduğuna dair çok güzel eserler yer alıyor. Serginin düzenlenmesinde  emeği geçen Resim Öğretmeni Züleyha Yetkin ve Eğitim-Sen Kadın Sekreteri Nazlı Ulutepe’ye teşekkür ederiz. Umarım bu çalışmalar toplumumuzun ufkunu açmaya devam eder” diye konuştu. 

Açılışın ardından vatandaşlar sergiyi gezdi. (Kocaeli/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Üretim alanlarına yapılaşma durdurulsun

SONRAKİ HABER

Anadolu Üniversitesi’nde ‘Eleştirel Medya Topluluğu’ kuruldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...