27 Ekim 2016 07:15

Gazeteci Nail Güreli yarın toprağa verilecek

Gazeteci Nail Güreli'nin cenazesi yarın Levent'teki Afet Yolal Camii'nde kılınacak ikindi namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Paylaş

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Eski Başkanı, Evrensel Yazarı Nail Güreli'nin cenazesi yarın Levent'teki Afet Yolal Camisi'nde kılınacak ikindi namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

TGC Yönetim Kurulu, dün akşam vefat eden Duayen Gazeteci Nail Güreli için başsağlığı mesajı yayınladı. TGC Yönetim Kurulu'nun başsağlığı mesajında, “Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Sendikası’nın önceki Başkanlarından değerli büyüğümüz Nail Güreli’yi kaybettik. Mesleğimize uzun yıllar hizmet veren Nail Güreli’yi sevgi ve saygıyla anıyoruz. Ailesine, sevenlerine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz” denildi.

TGS de yaptığı açıklamada, "Eski başkanlarımızdan Nail Güreli'yi kaybettik. Hepimizin başı sağolsun. Güreli, gazetecilerin insanca yaşaması için çalıştı. Sendikamızın çeşitli kademelerinde 20 yılı aşkın görev yaptı. Teşekkürler Başkan!" ifadelerini kullandı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Sahada çalışanın işe gidiş geliş süresi mesaiden sayılacak

SONRAKİ HABER

İnternette şantaja direnen kadınlar: Bedenimden utanmıyorum

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...