29 Ağustos 2016 16:06

Gökdelende feci ölüm

43 katlı binanın cam montajı sırasında, kopan demir ve cam parçaları zemin kattaki işçilerin üzerine düştü. 1 işçi hayatını kaybetti 1 işçi yaralandı.

Paylaş

Bahri KARATAŞ

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki inşaat halindeki 43 katlı binanın cam montajı sırasında, kopan demir ve cam parçaları zemin katta çalışan işçilerin üzerine düştü. 48 yaşındaki Kazim Gündüz, olay yerinde yaşamını yitirirken, işçilerden Aykut Tuta ise ağır yaralandı.

Olay, dün saat 12.30 sıralarında Ankara Caddesi İzmir Bayraklı Adliyesi karşısında inşaatı süren gökdelende meydana geldi. 48 katlı binanın 43’üncü katında cam montajı yapıldığı sırada, 2.5 tonluk platforma bağlı demirler yerinden çıktı. Büyük bir gürültü ile demirlerle birlikte kopan cam parçaları bir anda düştü. Demir ve cam parçalar, 1’inci katı delip, zemin katta bulunan iki işçinin üzerine düştü. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Üzerine demir ve cam parçaları düşen İşçi Kazim Gündüz, olay yerinde feci şekilde yaşamını yitirirken, yaralanan Aykut Tuta ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Polis, inşaat sorumlusunu ifadesini almak için karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. (İzmir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Azot Gübre işçileri: Kazanmaktan başka çaremiz yok

SONRAKİ HABER

Dersim’de 3 ayrı noktada orman yangını devam ediyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...