05 Ağustos 2016 18:21

CHP'nin Yenikapı'daki miting programı belli oldu

İl Başkanı Cemal Canpolat liderliğindeki CHP İstanbul İl Örgütü Pazar günkü mitinge yoğun bir katılım sağlama kararı aldı.

Paylaş

 Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı Mitingi'ne katılacağının açıklanmasının ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı harekete geçti. İl Başkanı Cemal Canpolat liderliğindeki CHP İstanbul İl Örgütü Pazar günkü mitinge yoğun bir katılım sağlama kararı aldı.

SARAÇHANE'DEN YENİKAPI'YA KORTEJ

CHP İstanbul İl Örgütü, 24 Temmuz'da Taksim Meydanı'nda yüzbinlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği mitingin ardından ‘Demokrasiye sahip çıkmak ve darbelere dur demek’ için 7 Ağustos Pazar günü de Yenikapı'da olacağını açıkladı. CHP'li milletvekilleri, 39 ilçe örgütü ve belediye başkanlarının da arasında bulunacağı kalabalık kitleyle, mitinge katılmak üzere Pazar günü saat 15.00'te Şişhane'de bulunan CHP İstanbul İl Merkezi önünde buluşacak. CHP İstanbul İl Örgütü saat 15.30'da ise oluşturulacak dev bir kortejle İstanbul İl Merkezi önünden Yenikapı'daki miting alanına yürümeyi hedeflediklerini açıkladı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Ankara ve 6 ilde elektrik kesintisi

SONRAKİ HABER

Darbe ikliminde futbol

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...