20 Temmuz 2016 05:30

Erdoğan'ın oğlu, kızı ve damadı halka seslendi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, kızı Sümeyye Bayraktar ve damadı Selçuk Bayraktar Kısıklı'da toplanan kalabalığa seslendi.

Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Kısıklı'daki evinin önünde toplanan binlerce kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişimini protesto etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan kızı Sümeyye Bayraktar ve damadı Selçuk Bayraktar da ellerinde bayraklarla Kısıklı'da toplanan kalabalığa seslendi.

Bilal Erdoğan, "Rabbimize ne kadar şükretsek bu nimetlerin şükrünü eda edemeyiz . Bu birliğin beraberliğin kardeşliğin bu dayanışmanın bu kuvvetin hamdını eda edemeyiz. Hepiniz hoşgeldiniz. Bizler belki hasbelkader Allahın takdiriyle bu aileye doğmuş kardeşleriz ama aslında bu lanet olası darbe girişimiyle birlikte şunu da gördük. Bizler Türkiye ailesine doğan kardeşlermişiz. Hepinizle kardeş olduğumuz için gurur duyuyoruz. Allah birliğimizi daim etsin. Memleketimizie, devletimize zeval vermesin ve bu gücü birlikteliği daim eylesin. İnanın ki geleceğimiz bu günden aydınlık olacaktır. Sağolun varolun Allah razı olsun" dedi.

Sümeyye Bayraktar,"Bu millet gerçek özgürlük neymiş bir halk özgürlüğüne bağımsızlığına nasıl sahip çıkarmış bunu gösterdi. Hepiniz kahramanlarsınız. Allah hepinizden razı olsun" diye konuştu.

Selçuk Bayraktar ise, "Bu mübarek ümmetin milletin bir ferdi olmaktan büyük gurur duyduğumu bütün kardeşlerime fade etmek istiyorum. Sizlerin coşkusu inanılmaz dünyanın hiçbir yerinde görülmüş bir mücadele değil. Hepinizden Allah razı olsun parçanız olmaktan büyük bir gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

AKM'ye dev pankart asıldı: Şeytanın köpeği Feto...

SONRAKİ HABER

Suruç Katliamı anması yapılacak bina polis ablukasına alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...