07 Mayıs 2012 11:11

Çaycuma’da satranç turnuvası sona erdi

EĞİTİM SEN Çaycuma Temsilciliği’nin 5-6 Mayıs’ta Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlediği Barışa Hamle Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuva sonunda ilk üç dereceye girenlere plaket ve madalya verildi. Tüm yarışmacılara ise katılım belgesi verildi.Murat Bektaş ve Orhan Çakmak’ın hakeml

Çaycuma’da satranç turnuvası sona erdi
Paylaş

EĞİTİM SEN Çaycuma Temsilciliği’nin 5-6 Mayıs’ta Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlediği Barışa Hamle Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuva sonunda ilk üç dereceye girenlere plaket ve madalya verildi. Tüm yarışmacılara ise katılım belgesi verildi.

Murat Bektaş ve Orhan Çakmak’ın hakemliğini yaptığı turnuvada 1. Cumhur Yılmaz, 2. Zeynel Bakıcı, 3. Erdem Kabuk oldu. Küçükler kategorisinde ise, 1. Umut Ömerca, 2. Görgem Ege Ömerca, 3. Miray Yılmaz oldu.

Turnuvayla ilgili açıklama yapan Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol, sendika olarak sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere önem verdiklerini belirtti. Barışa, kardeşliğe, dostluğa bir hamle yapılması düşüncesiyle yapılan Barışa Hamle Satranç Turnuvası’nın devamını getireceklerini belirten Akyol, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Barış Turnuvası yapacaklarını söyledi. Akyol, turnuvaya katılanlara, hakemlere, öğrenci velilerine ve turnuvaya ev sahipliği yapan Çaycuma İlçe Halk Kütüphanesi Şefi Gültekin Petük’e teşekkür etti.

Turnuva hakemi Orhan Çakmak ise yaptığı açıklamada, iki gün süren turnuvanın oldukça çekişmeli geçtiğini vurgulayarak, Çaycuma’da satranca büyük bir ilginin olduğunu söyledi. Çakmak, turnuvayı organize eden Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliğine ve tüm katılımcılara ve destek olanlara teşekkür etti.
(Çaycuma/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

MÜ’deki faşist saldırı protesto edildi

SONRAKİ HABER

Belediye işçileri alacakları için eylemde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa