12 Haziran 2016 15:55

'Biz bitti demeden bitmez' demek için, önce başlamamız lazım

 Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, ''Biz bitti demeden bitmez' demek için, önce başlamamız lazım' dedi.

Paylaş

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Hırvatistan'a 1-0 mağlup olduğu Euro 2016 D Grubu maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Terim, ilk yarı iyi oynadıklarını, ancak kötü bir zamanda gol yediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Hırvatistan'ı tebrik ediyorum. Hırvatistan bizden daha iyi oynadı. İlk yarı için iyi oynadığımızı söyleyebilirim, ama ikinci yarı için söyleyemem. İlk yarı kötü bir zamanda gol yedik. En ciddi gol pozisyonunu da biz bulduk. Bir faul beklentisindeyken, Modric'in güzel golü geldi. İkinci yarı iyi oynayamadık. 'Biz bitti demeden bitmez' demek için önce başlamamız lazım. İyi başlayamadık. Kabul edelim ki, çok iyi bir takımla oynadık. Henüz turnuva bitmedi. 2 maçımız daha var. Ülke olarak bilmeliyiz ki, buraların seviyesi bu. İlk 45 dakikada yüzde 50-50 oynayan, rakibe de direnen bir takımımız vardı. Sonra yorulmalar, güç dengesi aleyhimize işledi."

Önlerinde 2 maç daha olduğunu vurgulayan Terim, "Biz, turnuvalara maalesef iyi başlayamıyoruz. Şimdi İspanya maçına hazırlanacağız. Şansımızı kovalayacağız. Kalan maçlarımızda daha iyi mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Terim, Hakan ve Arda gibi oyuncuların performanslarının çok önemli olduğunu da belirterek, "Bugün onlara biraz daha fazla ihtiyacımız oldu. Bundan sonra da olacak. Biz takım olarak bakıyoruz. İsim sayarsak, Cenk ve Ozan'ı bir kefeye koyarsak, hepsinden beklentim daha yüksekti. Hep beraber, önemli oyuncularımız iyi oynadığında sorun yaşamıyoruz" ifadesini kullandı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

İzmir kentsel dönüşüm mağdurları Ankara yolcusu

SONRAKİ HABER

Evine zorla giren eski eşini bıçaklayarak öldürdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...