02 Mayıs 2012 09:50

8 Mart’ta katıldıkları için öğrencilere soruşturma açıldı

MUSTAFA Kemal Üniversitesinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününe katılan erkeklere soruşturma açıldı. Geçtiğimiz 8 Mart’ta gerçekleştirilen Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamalarına katılan erkek öğrenciler soruşturma şoku yaşıyor.Açılan soruşturma ile ilgili gazetemize konuşan ama ism

8 Mart’ta katıldıkları için öğrencilere soruşturma açıldı
Paylaş

MUSTAFA Kemal Üniversitesinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününe katılan erkeklere soruşturma açıldı. Geçtiğimiz 8 Mart’ta gerçekleştirilen Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamalarına katılan erkek öğrenciler soruşturma şoku yaşıyor.

Açılan soruşturma ile ilgili gazetemize konuşan ama ismini vermekten çekinen eğitim fakültesi öğrencisi son iki ay içerisinde 150’den fazla öğrenciye rektörlük tarafından soruşturma açılmış olduğunu dile getirdi. Öğrencilere 4-5 soruşturmanın birden açılmış olduğunu aktaran öğrenci, “Bana şu ana kadar 4 tane soruşturma açıldı. Sudan sebeplerle bize soruşturma açılıyor. 8 Mart’a katılan erkek öğrencilere soruşturma açıldı. Bunun yanı sıra Roboski (Uludere) Katliamını, akıllı kart uygulamasını, Halepçe Katliamı’nı protesto ettikleri gerekçesiyle öğrenci arkadaşlarımıza soruşturmalar açılmış ve açılmaya devam edilmektedir. Soruşturma açılmış öğrencilerin tamamının devrimci Kürt öğrenciler olmaları tesadüfi olmasa gerek. Ayrıca özel güvenlik biriminin acımasız ve saldırgan tutumuna da dikkat çekmek gerekiyor” dedi. Konuyla ilgili olarak basın açıklaması gerçekleştireceklerini aktaran öğrenci soruşturmaların derhal durdurulmasını talep etti.
(Antakya EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Dizi setinde ölüm

SONRAKİ HABER

‘TTB’nin yetkilerini iade edin’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...