27 Nisan 2012 08:29

Erzurum’da TZOB Bölge toplantısı yapılacak

TÜRKİYE Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Doğu Anadolu  Bölge Toplantısı, bugün Erzurum’da yapılacak. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu ile TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın da katılacağı toplantıda, tarımın genel ve bölgesel sorunlarının ele alınarak, çözüm önerilerinin görü

Erzurum’da TZOB Bölge toplantısı yapılacak
Paylaş

TÜRKİYE Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Doğu Anadolu  Bölge Toplantısı, bugün Erzurum’da yapılacak. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu ile TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın da katılacağı toplantıda, tarımın genel ve bölgesel sorunlarının ele alınarak, çözüm önerilerinin görüşülmesi bekleniyor.

TZOB’dan yapılan açıklamaya göre, Erzurum Palan Otelinde saat 10.00’da başlayacak toplantıya, Erzurum, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzincan, Iğdır, Gümüşhane ve Kars il merkez Ziraat Odaları ile bu illere bağlı ilçe Ziraat Odaları yöneticileri katılacak.

Toplantıda tarımın genel sorunlarının yanı sıra Doğu Anadolu Bölgesi ve  ülkemiz açısından stratejik kategoride bulunan tarım ürünleri ele alınacak. Toplantıda ayrıca, çiftçinin kredi kullanımı, hububat, hayvancılık, sulama ve desteklerle ilgili sorunları da dile getirilecek, görüş ve öneriler değerlendirilecek. Toplantıda, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Ziraat Odalarının önümüzdeki yıllara ilişkin hedefleri gözden geçirilecek. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Türk-İş: Açlık sınırı 939 TL, yoksulluk sınırı 3 bin 60 TL

SONRAKİ HABER

‘Nükleer bitmeyen katliamdır’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...