02 Mayıs 2016 10:25

Okul müdürleri, İHH'nin 'bakış açısıyla' eğitilecek

İnsani Yardım Vakfı (İHH), Üsküdar Milli Eğitim Müdürlüğü desteğiyle okul müdürlerine “Dünya Mazlumların Hamisi; İHH” başlıklı konferans verecek.

Paylaş

Eylem NAZLIER
İstanbul

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçedeki resmi ve özel okulların müdürlüklerine gönderilen yazı ile İHH başkanı Fehmi Bülent Yıldırım tarafından “Dünya Mazlumların Hamisi; İHH” konulu konferans düzenlenecek. “Kendini geliştir, kendini değiştir projesi” kapsamında yapılması planlanan konferansa okul müdürleri katılacak. Konferansın amacı ise “Okul müdürlerine farklı bakış açıları kazandırmak, mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak” olarak açıklandı. 

BÜTÜN MÜDÜRLER KATILACAK

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İshak Aslan imzasıyla okullara gönderilen yazıda, “Müdürlüğümüz strateji geliştirme bölümü tarafından, ilçemize bağlı okullarda, kurumlarda görev yapmakta olan Okul müdürlerimize farklı bakış açıları kazandırmak amacıyla yürüttüğümüz ‘Kendini geliştir, geleceğini değiştir projesi’ kapsamında İnsan hak ve hürriyetleri insani yardım vakfı (İHH) Başkanı Sayın Fehmi Bülent Yıldırım tarafından, 04 mayıs 2016 Çarşamba günü saat 09:30’da Altunizade Kültür Merkezi konferans salonunda ‘Dünya Mazlumların Hamisi; İHH’  konulu tüm resmi ve özel kurum, kurum müdürlerimizin katılacakları bir konferans verilecektir” ifadeleri yer aldı.

 ‘SİYASİ İKTİDARIN ÇIKARLARI İÇİN...’

Eğitim Sen 2 No’lu Şube Hukuk Sekreteri Mehmet Aydoğdu: Vakfın mazlum halklar, inançlar, sınıflar ezilirken sadece El Kaide, Nusra cephesine veya IŞİD hattına silah, cephane taşımanın ötesinde bir görevi olmadığını defalarca belgeleriyle gördük. Milli Eğitim Müdürlüğünün kimlerle işbirliği yaptığını bilmemesi mümkün değildir. Yukarıdan gelen emirlerle okullar dizayn edilmeye, müdürler eliyle siyasi iktidarın çıkarları için emekçilerin çocukları yönlendirilmeye çalışılıyor. Biz örgütlü olduğumuz her okulda bu savaş cambazlığını teşhir edeceğiz.

ÖNCEKİ HABER

Arama noktasından üstsüz geçen gençlere inceleme

SONRAKİ HABER

Dargeçit JİTEM Davası’nın 3. duruşması yarın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...