17 Nisan 2016 15:51

Fenerbahçe taraftar grupları arasındaki silahlı kavga

Fenerbahçeli taraftar grupları arasında çıkan tartışmada bir taraftarın silahla rastgele ateş etmesi sonucunda 5 kişi hafif şekilde yaralandı

Paylaş

Fenerbahçe ile Mersin İdmanyurdu arasındaki maç öncesi Fenerbahçeli taraftar grupları arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında bir taraftarın silahla rastgele ateş etmesi sonucunda 5 kişi hafif şekilde yaralandı.

Alınan bilgiye göre, olay saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Sarı-lacivertli takımın taraftar grupları arasında stat çevresindeki bir pastane önünde tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, bir kişi, tabancasıyla rastgele ateş açtı. O sırada orada bulunan 5 taraftar kollarından ve bacaklarından hafif şekilde yaralandı. Yaralı taraftarlar kendi imkanlarıyla Bağdat Caddesi'nde bulunan özel bir hastaneye gitti. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

3 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, olaya karıştığı iddia edilen 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan birinin üzerinde tabanca olduğu öğrenildi.(DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kartal'da Emek Gençliği’nden 1 Mayıs resim sergisi

SONRAKİ HABER

MİT elemanı hakkında soruşturma

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...