23 Nisan 2012 09:34

Okey oynayalım demek suç!

BİTLİS’te KCK adı altında yapılan operasyon kapsamında 2009’da gözaltına alınıp tutuklanan 30 kişi ile ilgili ilgili iddianame Van 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.Özel Yetkili Van Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği tarafından hazırlanan 253 sayfalık iddianamesinde “yapılan teknik ve fiziki takip ile ortam dinlemelerinde” yapı

Okey oynayalım demek suç!
Paylaş

BİTLİS’te KCK adı altında yapılan operasyon kapsamında 2009’da gözaltına alınıp tutuklanan 30 kişi ile ilgili ilgili iddianame Van 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Özel Yetkili Van Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği tarafından hazırlanan 253 sayfalık iddianamesinde “yapılan teknik ve fiziki takip ile ortam dinlemelerinde” yapılan konuşmalarda geçen “Balık tutmak, “Balığa gitmek”, “Okey oynayalım”, “Yağmur yağmış, şimşek çakmış” ve “Bal çok var mı?​” ifadeleri örgütsel şifre olarak yer  alması dikkat çekti. Hazırlanan iddianame ile sanıklar hakkında Van 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “terör örgütü yöneticisi olmak” ve “terör örgütü üyesi olmak” iddialarıyla dava açıldı. Sanıklar arasında KESK’e bağlı sendika üye ve yöneticileri de yer alıyor. (BİTLİS)

ÖNCEKİ HABER

Her 2 çocuktan 1'i çalışıyor

SONRAKİ HABER

KCK’den Erdoğan'a yanıt

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...