15 Nisan 2012 16:34

İşyerlerinde 4688’i tartışıyorlar

TÜM Bel Sen Antalya Şubesi, işyerlerinde üyeleriyle buluşarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu’nu tartışıyor.ASAT ve Muratpaşa Belediyesi Konferans salonunda üyeleriyle bir araya gelen şube Başkanı İlhan Karakurt, 4688 sayılı yasanın, sendikaları ve toplusözleşme-grev ha

İşyerlerinde 4688’i tartışıyorlar
Paylaş

TÜM Bel Sen Antalya Şubesi, işyerlerinde üyeleriyle buluşarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu’nu tartışıyor.

ASAT ve Muratpaşa Belediyesi Konferans salonunda üyeleriyle bir araya gelen şube Başkanı İlhan Karakurt, 4688 sayılı yasanın, sendikaları ve toplusözleşme-grev hakkını yok saydığına dikkat çekti. Yasanın çıkmasını engelleyemeseler de uygulanmasının önüne geçebileceklerine dikkat çeken Karakkurt, “Toplusözleşme masasını taleplerimizin öne çıktığı, tüm kamu emekçilerinin birliğine hizmet edecek bir tutumla mücadele mevzi haline getirmeliyiz.

Toplusözleşme taleplerimizi de işyerlerinden anket çalışması ile tüm emekçilerin katılımı sağlayarak gerçekleştireceğiz” diye konuştu. (ANTALYA)

ÖNCEKİ HABER

Nisan’ın ilk borçlanması bu hafta

SONRAKİ HABER

Haydarpaşa’ya dokunmak İstanbul’a ihanettir’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...