21 Ocak 2016 07:57

'West Ham, Emenike'yi transfer etmek istiyor'

Paylaş

İngiliz Daily Telegraph gazetesi, Premier Lig kulüplerinden West Ham'in, Emmanuel Emenike'yi Fenerbahçe'den kiralamak istediğini ve görüşmelerin anlaşma ile sonuçlanacağından emin olduğunu yazdı.

Gazete West Ham'ı çalıştıran eski Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in, Diafra Sakho ve Andy Carroll'ın sakatlıkları nedeniyle golcü krizi yaşadığını ve elindeki tek tecrübeli golcünün Nikica Jelavic olduğunu vurguladı.

Daily Telegraph'ın haberinde, Hırvat golcüye Çin'den cazip bir teklif geldiği ve yerine bir futbolcu alınması halinde Jelavic'in satılabileceği belirtildi.

Gazeteye göre West Ham bu şartlarda, 28 yaşındaki Emenike'yi sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.
Nijeryalı futbolcuyu satın almak isteyip istemeyeceğine ise sezon sonunda karar verecek. Ancak West Ham'ın sezon sonunda santrafor mevkinde ilk tercihi muhtemelen Manchester City'den Wilfried Bony olacak.

15 MAÇTA 9 GOL
Fenerbahçe, Emenike'yi sezon başında Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımına kiralamıştı. Emenike, Abu Dhabi takımında 15 maçta 9 gol attı. Kiralık sözleşmesi ise ay başında sona erdi. Emenike'nin Nijerya milli takımı formasıyla ise 37 maçta 9 golü bulunuyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Star Wars serisinin sekizinci filmi ertelendi

SONRAKİ HABER

Ayakları üşüyen kedinin zor anları

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...