07 Nisan 2012 05:32

Çaycuma'da arama çalışmaları sürüyor

Zonguldak Çaycuma’da Filyos çayı üzerindeki köprünün çökmesi sonucu suya düşen otomobil ile bir minibüste bulunan ve kayıp başvurusu yapılan 15 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.Zonguldak Çaycuma çıkışında Filyos çayı üzerindeki 1951 yapımı köprünün yakla

Çaycuma'da arama çalışmaları sürüyor
Paylaş

Zonguldak Çaycuma’da Filyos çayı üzerindeki köprünün çökmesi sonucu suya düşen otomobil ile bir minibüste bulunan ve kayıp başvurusu yapılan 15 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Zonguldak Çaycuma çıkışında Filyos çayı üzerindeki 1951 yapımı köprünün yaklaşık 100 metrelik bölümünün çökmesi sonucu köprüden geçmekte olan yayalar ile bir minibüs ve otomobilin çaya düşerek akıntıya kapılmasının ardından başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Kayıp ihbarında bulunulan 15 kişinin bulunması için deniz polisi kıyıdan, askeri bir helikopter de havadan ırmakta arama yapıyor.

Kızı Hayriye Güner'den dünden bu yana haber alamayan gözü yaşlı anne Habibe Güner, "Dün kızım mesaj atmıştı. 'Çaycuma Köprüsü'ndeyim. Geliyorum.' demişti. Hala kızıma ulaşamadım" dedi. (ZONGULDAK)

ÖNCEKİ HABER

Gül protestosuna 50 gözaltı

SONRAKİ HABER

12 Eylül üniversitelerde de yaşıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa