12 Ağustos 2009 00:00

ES-ES başlıyor

Atv ekranlarında 16 Ağustos Pazar akşamı başlayacak “Es-Es” adlı dizinin basın tanıtımı, Küçükyalı’daki Lakerda Restoran’da yapıldı.

Paylaş

Atv ekranlarında 16 Ağustos Pazar akşamı başlayacak “Es-Es” adlı dizinin basın tanıtımı, Küçükyalı’daki Lakerda Restoran’da yapıldı. “Hayata 1-0 yenik başlayanların belki de kazananların hikayesi” sloganıyla hayata, geçirilen ve
Eskişehir Anadolu Üniversiteli gençlerin hikayesini anlattığı için “Es-Es” adı verilen dizi, hem genç hem de tecrübeli oyuncuları buluşturan kadrosuyla dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı dizide başrollerini Ahmet Rıfat Şungar, Erdal Beşikçioğlu, Berk Hakman, Derya Alabora ve Leyla Tuğutlu paylaşıyor. Yapım, Nuri Bilge Ceylan’ın “Üç Maymun” filmindeki performansıyla dikkati çeken Ahmet Rıfat Şungar ile 2008 Türkiye Güzeli Leyla Tuğutlu’nun ilk TV deneyimini yaşayacağı proje olması bakımından da ilgi çekiyor.
SENARYOYU ÇOK BEĞENDİM
Dizi çekimlerinde görüştüğümüz dizide Selmin karakterini canlandıran Derya Alabora, dizide yer almasındaki en büyük payın senaryosunun başarısının olduğuna dikkat çekti. Alabora, “Ben gerçekçi hikayelere daha yakınım.
Masalsı hikayeler pek ilgimi çekmiyor. Bu sebeple dizide yer alma fikrine sıcak baktım. Dizide bir hayat kadınını canlandırıyorum. Bana göre ES-ES izleyici tarafından da sevilecek” şeklinde konuştu. Kendisi için her zaman sinemanın önde geldiğini ifade eden Alabora ekranlardaki dizi kıyımına da değinerek “Biliyorsunuz ülkemizde pek oyuncu haklarından söz etmek mümkün değil. Bazı diziler 2 bölüm yayınlandıktan sonra reyting uğruna ekrandan kaldırılabiliyor. Üstelik ortada büyük bir emek söz konusu. Bu konuda yapımcının ve kanalın tavrı da elbette çok önemli” dedi.
İZLEYİCİ SEVECEK
Üç Maymun filmindeki başarısıyla adından söz ettiren Ahmet Rıfat Şungar ise dizide Uras karakterini canlandırıyor. Uras, ES-ES dizisinin gençlerin hikayelerine yer veren başarılı bir çalışmanın ürünü olduğuna dikkat çekerek dizideki tüm ekibin çok iyi oyuncular olduğunu ifade etti. Şungar, “İnanıyorum ki izleyiciler de bu ekibi ve bu diziyi oldukça başarılı bulacak. Sinemadaki başarımı burada da sürdürmek istiyorum. Ekip olarak çok güzel bir işe imza attığımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. (İstanbul/EVRENSEL)
Refik Sıla Güvenç
ÖNCEKİ HABER

Tigran’ın vasiyeti engellendi

SONRAKİ HABER

DOKUZ ONBEŞ

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...