02 Ağustos 2011 12:51

Gümüşhane'de kendini yakan siyasi tutuklu yaşamını yitirdi

Gümüşhane E Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan ve 12 gün önce bedenini ateşe verdiği belirtilen Rahmi Özer (20) isimli siyasi tutuklunun hayatını kaybettiği belirtildi. Cezaevi yetkililerinin 12 gündür aileye haber vermedikleri belirtildi.Gümüşhane E Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan ve 12 gün önce bedenini ateşe verdiği

Gümüşhane'de kendini yakan siyasi tutuklu yaşamını yitirdi
Paylaş

Gümüşhane E Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan ve 12 gün önce bedenini ateşe verdiği belirtilen Rahmi Özer (20) isimli siyasi tutuklunun hayatını kaybettiği belirtildi. Cezaevi yetkililerinin 12 gündür aileye haber vermedikleri belirtildi.

Gümüşhane E Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan ve 12 gün önce bedenini ateşe verdiği belirtilen Rahmi Özer (20) isimli siyasi tutuklu, kaldırıldığı Trabzon Devlet Hastanesi'nde bu sabah yaşamını yitirdi. Tutuklunun kendini yakmasından Özer'in ailesinin haberdar edilmediği öğrenildi. Otopsi için Ankara'ya götürülen cenazeyi almak için Ağrı'dan yola çıkan aile, olayın üzerinden 12 gün geçmesine rağmen cezaevi yetkililerinin kendilerine haber vermediğini, ancak bu sabah arayarak Özer'in hayatını kaybettiği haberini bildirdiklerini söyledi. (GÜMÜŞHANE)

ÖNCEKİ HABER

Bu kadınlar savaşta ölmedi!

SONRAKİ HABER

Bismil'de 4 çocuk gözaltına alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...