09 Nisan 2015 07:12

Erdoğan'ın şarkıcısı: Kadının fıtratı erkeğe ait olmaktır

AKP'nin açıkladığı milletvekili listesinde yer alan ve AKP için 'Dombra' şarkısının üzerine söz yazan şarkıcı Uğur Işılak, partisine bağlılığını göstermeye devam ediyor.

Paylaş

AKP'nin açıkladığı milletvekili listesinde yer alan ve AKP için 'Dombra' şarkısının üzerine söz yazan şarkıcı Uğur Işılak, partisine bağlılığını göstermeye devam ediyor. Işılak, kadının "Erkeğe ait olduğunu ve bunun fıtrat olduğunu" savunarak, "Ben sahip olurum, sen ait olursun" sözleriyle kadınları köle pazarlarında satan IŞİD'in kadına bakış açısını aratmadı.

AKP'nin listesinde yer alan milletvekili adayı "Erdoğan'ın şarkıcısı" Uğur Işılak, katıldığı bir televizyon programında kadınları köle pazarlarında satan IŞİD'in kadına bakış açısını aratmayan sözler sarf etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi kadın hakları savunucularını, feministleri hedef alan Işılak, "Her feministin gönlünde bir kocaya meftun olmak, onun kölesi olmak, onun bireyi olmak, ona ait olmak gibi bir hissiyat yoksa gelsin karşıma çıksın. Her kadının içinde fıtri olarak bu var. Bu yokmuş gibi hareket etmek fıtrata aykırı hareket etmektir ki onlar kesinlikle mutlu değiller. Ben o feministlerin mutlu olduğunu zannetmiyorum" sözlerini sarf etti.

"Kadının tabiatı bağlanmaktır, ait olmaktır" diyen Işılak "Erkeğinki öyle değildir. Erkek kadına ait olmaz, sahip olur. Bazı kadınlar bunu karıştırıyor; ben sahip olurum, sen ait olursun" dedi. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

18. Metin Göktepe Gazetecilik ödülleri veriliyor

SONRAKİ HABER

Kayseri'de 17 kişi sobadan zehirlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...