29 Mart 2015 13:52

İş cinayetleri konuşulacak

Evrensel Gazetesi ve Hayat Televizyonu Kocaeli İl Temsilciliği’nin düzenleyeceği “Soma’nın aynasından işçi sağlığı ve iş güvenliği” paneli 5 Nisan Pazar günü, saat 13.00’da Alternatif Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Paylaş

Evrensel Gazetesi ve Hayat Televizyonu Kocaeli İl Temsilciliği’nin düzenleyeceği “Soma’nın aynasından işçi sağlığı ve iş güvenliği” paneli 5 Nisan Pazar günü, saat 13.00’da Alternatif Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek.

HDP Milletvekili Levent Tüzel, CHP Milletvekili Süleyman Çelebi, Av. Dr. Murat Özveri ve Soma’da katliamdan sağ kurtulan işçi Sami Yavuz’un katılımıyla gerçekleşecek olan panele, işçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda fikir edinmek istenen bütün işçi ve emekçiler davet ediliyor. 

Kocaeli Temsilciliği adına açıklama yapan Arzu Erkan, Kocaeli’nin sanayi kenti olmasına rağmen nedense meslek hastalıkları hastanesinin bulunmadığının altını çizerek, “İşçi sağlığının yok sayıldığı şu günlerde işçi ve emekçileri haklarına karşı duyarlı olmaya çağırırken Kocaeli’de neden bir meslek hastalıkları hastanesinin olmadığı sorusunu soracağız. Vekillerin katılımıyla işçi ve emekçilerin sesini meclise duyuracak, orada taleplerini var edeceğiz” diye konuştu. 

Erkan, bütün işçi ve emekçileri panele katılmaya çağırdı. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Muradiye Şelalesi özgür aksın’

SONRAKİ HABER

Küçük önlemlerle ölümler engellenirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...