28 Şubat 2015 14:56

Abdurrahman Yıldırım’ın tahliyesi istendi

Şakran Cezaevinde bulunan ve kafasında şarapnel parçasıyla yaşayan hasta tutuklu Abdurrahman Yıldırım’ın bir an önce tahliye edilmesini isteyen İHD İzmir Şubesi, Yıldırım’ın tedavisinin cezaevi koşullarında mümkün olmadığına dikkat çekti.

Paylaş

İzmir Aliağa Şakran Cezaevinde bulunan ve kafasında şarapnel parçasıyla yaşayan hasta tutuklu Abdurrahman Yıldırım’ın bir an önce tahliye edilmesini isteyen İHD İzmir Şubesi, Yıldırım’ın tedavisinin cezaevi koşullarında mümkün olmadığına dikkat çekti.

İHD İzmir Şubesi, hasta tutukluların serbest bırakılması talebiyle Konak Eski Sümerbank önünde basın açıklaması düzenledi. İnsan hakları savunucuları adına açıklamayı okuyan İHD Ege Bölge Temsilcisi Ali Aydın, Yıldırım’ın kafasında şarapnel parçasının bulunduğunu ve ağır acılarla boğuşmak zorunda kaldığına dikkat çekti. Hasta tutuklu Yıldırım’ın sancılar çektiğini belirten Aydın, Yıldırım’ın tedavisinin cezaevi koşullarında mümkün olmadığını belirterek, Yıldırım’ın tedavisine bir an önce başlanmasını ve tahliye edilmesini istedi. (İzmir/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Hasta tutuklunun 6 aylık ömrü kaldı

SONRAKİ HABER

Eğitimcilere soruşturma furyasına tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...