19 Kasım 2014 14:36

İdris Naim Şahin de parti kurdu

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in kurucuları arasında yer aldığı Millet ve Adalet Partisi'nin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı'na verildi.

Paylaş

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in kurucuları arasında yer aldığı Millet ve Adalet Partisi'nin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı'na verildi.

Eski İçişleri Bakanı ve Ordu Bağımsız Milletvekili İdris Naim Şahin ve Demokraside Birlik Vakfı Genel Başkanı Mehmet Bozdemir'in kurucuları arasında yer aldığı Millet ve Adalet Partisi'nin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı'na verildi. Bakanlıktan ayrılırken açıklama yapan Bozdemir, bugünün Türkiye siyasi hayatında bir milat olduğunu savundu. Bozdemir, "Ülkemizde şuan demokrasi, hukuk ve ahlak askıya alınmıştır. Mevcut hükümet, artık yönetme melekelerini ve kabiliyetini kaybetmiştir" dedi.

Partilerini milletten gelen talepler üzerine kurduklarını iddia eden Bozdemir, en kısa zamanda örgütlenmeyi tamamlayarak seçimlere gireceklerini bildirdi.

5 Aralık'ta büyük kongrelerini yapacaklarını söyleyen Bozdemir, "Meclis'te şuan milletvekili olarak Sayın İdris Naim Şahin var. Biz değerler hareketi olarak birçok milletvekiliyle görüştük. İnşallah bize büyük katılımlar olacak" diye konuştu. Bozdemir, Meclis'te grup kurabileceklerini de söyledi. (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

'Demiryolları halkındır, satılamaz'

SONRAKİ HABER

ESP’liler gözaltıları protesto etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...