06 Eylül 2014 14:09

İtalyan turist, karavanında öldürüldü

Rize’nin Derepazarı İlçesi'nde park edilen karavana üst havalandırma kapağından giren bir kişi, 70 yaşındaki İtalyan turist Giorgio Bozzo’yu bıçaklayarak öldürdü, eşini de yaraladı.

İtalyan turist, karavanında öldürüldü
Paylaş

Rize’nin Derepazarı İlçesi'nde park edilen karavana üst havalandırma kapağından giren bir kişi, 70 yaşındaki  İtalyan turist Giorgio Bozzo’yu bıçaklayarak öldürdü, eşini de yaraladı.

Derepazarı İlçesi'ne dün saat 18.00 sıralarında 6 karavanla gelen İtalyan turist kafilesi, bir lokantada akşam yemeği yedikten sonra geceyi geçirmek için otoparka park ettikleri karavanlarına gitti. Saat 02.00 sıralarında karavanlardan birine üstte bulunan havalandırma penceresinden giren bir kişi, İtalyan turist Giorgio Bozzo’yu bıçaklayarak öldürdü, eşini de yaraladıktan sonra kaçtı. Olay, yaralı kadın turistin çığlıkları ile olay ortaya çıktı. Kadın turist Rize Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, saldırganın hırsızlık amacıyla karavana girdiği, içeride bulunanların uyanması üzerine onları bıçakladığı sanılıyor. 

ÖNCEKİ HABER

Yüksek binalar arasında otlayan hayvanlar...

SONRAKİ HABER

Boya yapan 5 işçi tinerden zehirlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...