14 Ağustos 2014 14:40

Minuscule: Kayıp Karıncalar Vadisi

Ormanda yapılan neşeli bir piknikten geriye kalan yemekler, ormanın küçük sakinleri karıncaları çok sevindirir. Fakat iki farklı karınca grubunun yiyecekler yüzünden arası açılır. İki grup arasında başlayan yemek savaşı, kırmızı ve siyah karıncaları ikiye böler. Kendini bu kavganın ortasında bulan küçük uğurböceği Mandible, siyah karıncalardan biriyle arkadaş olur ve karınca yuvasını, kırmızı karıncalardan kurtarması için yardım eder.

Minuscule: Kayıp Karıncalar Vadisi
Paylaş

Thomas Szabo ile Helene Griaud’un yönettiği animasyon film Minuscule: Kayıp Karıncalar Vadisi (Minuscule: Valley of the Lost Ants), 08 Ağustos 2014’de Medyavizyon Film dağıtımıyla Medyavizyon Film tarafından vizyona çıkarıldı.

 

 

 

Sessiz ve huzurlu bir ormanda yapılan leziz piknik, ani bir fırtına nedeniyle yarıda bırakılar. Piknik masasından geri kalanlar ise ormanın küçük sakinlerinden karıncalara kalır. Ancak söz konusu karıncalar iki farklı gruptan oluşmaktadır ve bu yiyecekler için birbirleriyle kıyasıya rekabet etmek zorundadır. İki rakip karınca grubu arasında başlayan savaş, kırmızı ve siyah karıncaları ikiye bölecek ve ortaya çıkan genç bir böcek, kırmızı karıncaların eline düşen küçük siyah karıncayı kurtarmaya çalışacaktır.

 

 

ÖNCEKİ HABER

‘Munzur Su işvereni, TİS masasına otursun’

SONRAKİ HABER

Cehennem Melekleri 3

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...