20 Temmuz 2014 21:45

Fikirtepeliler, bonzaiye karşı yürüdü

Kadıköy Fikirtepe mahallesi sakinleri son dönemlerde kullanımı giderek yaygınlaşan bonzai isimli uyuşturucu maddesine karşı yürüdü.

Fikirtepeliler, bonzaiye karşı yürüdü
Paylaş

Kadıköy Fikirtepe mahallesi sakinleri son dönemlerde kullanımı giderek yaygınlaşan bonzai isimli uyuşturucu maddesine karşı yürüdü.

Gençler arasında son zamanlarda kullanımı giderek yaygınlaşan ve ölümlere yol açan bonzai isimli uyuşturucu maddesine karşı Kadıköy'ün Fikirtepe mahallesi sakinleri yürüyüş düzenledi. On iki Camiler önünde bir araya gelip, "Bu semtte abiler ve kardeşler olarak Bonzai ve Jamaika içmiyoruz ve içtirmiyoruz" pankartı açan mahalle sakinleri, buradan da Salı Pazarı'na kadar yürüdü. Yürüyüş boyunca "Uyuşturucuya hayır" sloganı atan mahaleli gençler, uyuşturucuya karşı mücadeleye vurgu yaptı. Yürüyüş sonunda Engin Işık isimli mahalle sakini tarafından yapılan açıklamada, başta Bonzai olmak üzere her türlü uyuşturucu maddeye karşı etkin bir mücadele sürdürülmesi istendi.

Devletin ilgili kurumlarını göreve çağıran Işık, "Devletimizi göreve çağırıyoruz. Tüm birimler artık harekete geçsin. Uyuşturucuya bulaşmış olan gençlerimiz bir an önce kurtulmalıdır. Gerekli destekler sunulmalıdır. Uyuşturucu madde bağımlısı gençlerimize yönelik sağlık hizmetleri de yaygınlaştırılmalıdır. Bizler mücadelemize devam edeceğiz. Mahallemizde uyuşturucuya geçit vermeyeceğiz" dedi. Yapılan açıklama sonrası protesto sona erdi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Mülteci teknesi battı: 1 çocuk öldü

SONRAKİ HABER

Demirtaş Londra’da binlere hitap etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...