12 Temmuz 2014 18:25

Kamalak’tan Başbakana eleştiri

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, isim vermeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ağır bir dille eleştirdi. Kamalak, kendilerinden ayrılan Erdoğan ve diğer partilileri davalarını satmakla suçladı.

Kamalak’tan Başbakana eleştiri
Paylaş

Saadet  Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, isim vermeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ağır bir dille eleştirdi. Kamalak, kendilerinden ayrılan Erdoğan ve diğer partilileri davalarını satmakla suçladı.

Partisinin Sakarya’da verdiği iftar yemeğine katıldı. Kamalak, bazılarının kendilerine zaman zaman “Ya hala orada mısınız. Sizden ayrılanlar ne iyi ettiler; Başbakan oldular, bakan oldular, belediye meclis üyesi oldular, belediye başkanı oldular. Deniz sahibi oldular, servet sahibi oldular. Çoluk çocuklarına hatta torunlarına iş buldular. Şu oldu bu oldu, siz hala orada mısınız” dediklerini hatırlattı. Kamalak, çıkışta gazetecilerin “SP eski genel başkanlarından Recai Kutan’ın, AKP’nin cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan’ın vizyon belgesini açıkladığı toplantıya katılmasıyla SP, Erdoğan’a destek mi veriyor” şeklindeki soruya ise şu yanıtı verdi: “Partimiz o noktada Cumartesi günü toplanacak, kararını öyle verecek. Değerli büyüğümüz nezaketen orada bulunmuştur.” (SAKARYA)

ÖNCEKİ HABER

‘Niye pilotlarımız kaçırılıyor?

SONRAKİ HABER

Altyazı’da yaz sayfaları

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...