04 Temmuz 2014 13:22

Takip

10 yıl süren bir ekonomik bunalım döneminde her şeyini kaybeden eski bir asker olan Eric (Guy Pierce) artık acımasız ve soğuk bir adam olmuştur. Bu sırada bir çete, yaptıkları soygun sırasında işler kötü gidince yaralı arkadaşları Rey'i (Robert Pattinson) geride bırakıp Eric'in sahip olduğu son şey olan arabasını çalarlar.

Takip
Paylaş

David Michod’un yönettiği ve Guy Pearce, Robert Pattinson, Scoot McNairy ile David Field’in oynadığı Takip (The Rover), 04 Temmuz 2014′de Chantier Films dağıtımıyla Chantier Films tarafından vizyona çıkarılıyor.

 

 


Toplumun çöküşünden 10 yıl sonrası… Kanunlar yok olmuş ve hayat ucuzlamıştır. Katılaşmış, yalnız Eric (Pearce), boş, ıssız şehirleri ve yolları dolaşmaktadır. Bir grup hırsız arabasını çaldığında geriye yaralı adamları Rey’i (Pattinson) bırakırlar. Eric, Rey’i arkadaşlarının izini sürmesi için zorlar, çünkü Eric için önemli olan tek şey arabasıdır ve artık tek amacı onu geri almaktır. Takip (The Rover), 67. Cannes Film Festivali’nde yarışma dışı filmler arasında gösterildi.

ÖNCEKİ HABER

Musul haber yayın yasağı Anayasa Mahkemesi\'ne taşındı

SONRAKİ HABER

Gece Planı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...