21 Nisan 2014 09:26

Gökhan Töre silahlı saldırıda yaralandı

Beşiktaşlı Futbolcu Gökhan Töre dün gece silahlı saldırıya uğradı. Beşiktaş'tan yapılan resmi açıklamada "Oyuncumuzun saldırgan ile kesinlikle bir ilgisi yoktur" denildi.

Gökhan Töre silahlı saldırıda yaralandı
Paylaş

Beşiktaşlı Milli Futbolcu Gökhan Töre, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi sonrası takım arkadaşlarıyla gittiği Gayrettepe'deki bir mekanda yaşanan silahlı saldırıda yaralandı. Töre, toplamda 5 kişinin yaralandığı saldırı sonrası ameliyata alındı. Yaralananlar arasında Beşiktaş İletişim Komitesi Sorumlusu Can İpekçi ve Kayserisporlu futbolcu Taner Yalçın da var.

Hadisenin medyaya intikal etmesi sonrası ilk açıklama Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Kavalcı’dan geldi. Kavalcı, olayı doğruladı ve kulübün resmi İnternet sitesinden bilgilendirme yapılacağını belirtti. Kavalcı, saldırının sabaha karşı saat 4-5 sularında gerçekleştiğini söylerken, Töre’nin sağlık durumunun da iyi olduğunu belirtti. Kavalcı, saldırganın tespit edildiğini söyledi.

‘OYUNCUMUZUN SALDIRGANLA İLGİSİ YOK’

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nden sabah saatlerinde yapılan açıklamada ise şöyle denildi: “Profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Gökhan Töre, dün gece takım arkadaşları ile birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır. Saldırganın bir kadına ve ardından çevreye açtığı ateş sonucunda, eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır.  Oyuncumuzun saldırgan ile kesinlikle bir ilgisi yoktur. Polis, saldırgan ile ilgili soruşturmaya başlamıştır. Gökhan Töre, olayı takiben Florence Nightingale hastanesinde müşahede altına alınmış ve tedavisine başlanmıştır.”

‘KADINA ŞİDDET’ KURŞUNLARI MI?

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen ise “Sabaha karşı 5'i 12 dakika geçe Gökhan kendisi beni aradı. Belinde bir sıkıntı olduğunu söyledi daha sonra ‘Hangi hastaneye gidebilirim’ dedi. Ben de hangi semtte olduğunu sordum ve en yakın hastaneyi söyleyerek oraya hemen gitmesini söyledim.  Futbol şubemizin sorumlusu Ahmet Kavalcı’yı derhal aradım. Yanında başka kulüplerin oyuncuları vardı. Diğer oyuncuların da aynı olayla alakalı olarak birtakım sıkıntıları vardı. Önce bir sıyrık zannedildi. Fakat omzunun üst bölgesinde seken kurşunun içeri girdiği saptandı. Oyuncunun olayla herhangi bir alakası yoktur. Basketbol ve futbol camiasından birçok kişinin olduğu bir mekanda eğleniyordu. Mekanda Gökhan’ların yan locasındaki kişinin kız arkadaşına yönelik saldırısındaki kurşunların sekmesi ile oyuncumuz yaralanmıştır. Durumu gayet iyi, Diğer yaralıların tamamında kurşunun sıyırdığı aldığımız ilk haberler arasında” dedi.

‘KISKANÇLIK’ KURŞUNU MU?

Hürriyet gazetesinin görgü tanıklarına dayandırdığı habere göre ise “Bir kadının erkek arkadaşına ‘Şu kızıl kafalı adam beni kesiyor. Ben rahatsız oldum’ demesi üzerine kadının erkek arkadaşı silahını çekerek ateş etmeye çalıştı. Bar içinde yaşanan kovalamaca sonucunda sırtından yaralanan Gökhan Töre hastaneye kaldırıldı.”

Fanatik de gece kulübünün iki özel locasında bulunanlar arasında gazetenin “kadın meselesi” olarak adlandırdığı bir sebep yüzünden tartışma çıktığını ve tartışmada “silahların konuştuğunu” öne sürdü. Fanatik, tartışma sırasında eğlence mekanında bulunan ve olayla alakası olmayan Töre’nin sırtından yaralandığını yazdı. (SPOR SERVİSİ) (SPOR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Akşam\'ın senaryosuna göre \'paralel polis\' 1 Mayıs\'ı işçilere açacak!

SONRAKİ HABER

Çadırda sobadan zehirlenen 2 tarım işçisi yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...