04 Nisan 2014 15:25

Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi

Terk edilmiş bir yavru kedicik olan Şimşek, kendine bir barınak ararken, emekli sihirbaz Lawrence’a ait gizemli bir malikaneye gizlice girer. Lawrence, Şimşek’e evinde hoş karşılandığını hissettirir fakat Lawrence ayağını kırıp hastaneye kaldırılınca, yeğeni evi satması için onu oyuna getirmeye çalışır. Fakat evin sakinleri, evlerini savunmak için inanılmaz bir plân geliştirirler.

Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi
Paylaş

Ben Stassen’in yönettiği ve Tolga Çevik, Altan Erkekli, Volkan Severcan ile Berna Diribaş’ın seslendirdiği animasyon Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi (The House of Magic), 04 Nisan 2014de Medyavizyon Film dağıtımıyla Medyavizyon Film tarafından vizyona çıkarıldı.

 

 

 

 

Genç bir kedi,ailesi tarafından terkedilir. Yalnız ve kaybolmuş bir şekilde Lorenz'e ait olan gizemli bir malikaneye sığınır. Çok çabuk , bu büyülü evin içerisinde kedi kendini evinde gibi hissediyodur. Evin içerisinde garip ve eğlenceli bir çok karakter vardır. Ama ev sahibi Lorenz hastaneye kaldırılır ve yeğeni malikaneyi satmak için elinden geleni yapar. Bu durumdan çıkmak için kedinin aklına süper bir fikir gelir, evi lanetli bir ev haline getirmek ve bunun içinde küçük arkadaşlarından yardım alacaktır...

ÖNCEKİ HABER

Bırakmak İstiyorum

SONRAKİ HABER

Mandıra Filozofu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...