21 Mart 2014 11:39

Abdullah Gül, Twitter yasağını delerek açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, mahkeme kararını 'tanımayarak', Türkiye'den erişimin engellendiği Twitter'da mesaj atarak engelleme kararına dair açıklama yaptı. Bülent Arınç, Erdoğan'ın danışmanları Yalçın Akdoğan ve Yiğit bulut ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 'yasağı delen AKP'liler' arasında yer aldı.

Abdullah Gül, Twitter yasağını delerek açıklama yaptı
Paylaş

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, mahkeme kararını 'tanımayarak', Türkiye'den erişimin engellendiği Twitter'da mesaj atarak engelleme kararına dair açıklama yaptı.

@cbabdullahgul hesabından tweet atan Abdullah Gül şunları söyledi:

"Sosyal medya platformlarının tamamen kapatılması tasvip edilemez. Ayrıca, daha önce defalarca belirttiğim gibi iletişim teknolojilerinin bugün ulaştığı noktada Twitter gibi bütün dünyada kullanılan platformlara erişimin topyekün engellenmesi teknik olarak zaten mümkün değil. Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal gibi suç oluşturan hususlar varsa, ancak mahkeme kararıyla sadece ilgili sayfalar kapatılabilir. Umarım bu uygulama uzun sürmez."

TWITTER YASAĞINI DELEN AKP'LİLER...

Twitter'a erişimin engellenmesine rağmen bazı AKP'liler tweet atmaya devam etti.
Attıkları tweetlerle takipçileriyle buluşanlar arasında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Erdoğan’ın danışmanları Yalçın Akdoğan ve Yiğit bulut ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek gibi isimler de bulunuyor. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Twitter\'ın kapanmasına dair hükümetten ilk açıklama geldi

SONRAKİ HABER

Hukuksuz ev aramasına 3 bin lira tazminat kararı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...