20 Şubat 2014 07:14

İstanbul'da sisin etkisi devam ediyor

İstanbul'da sis, dün akşam saatlerinden beri kentte etkisini gösteriyor. Hava, kara ve deniz yolu ulaşımında aksaklıklar yaşanırken, pek çok sefer iptal edildi. Sis yoğunluğunun azalmasının ardından saat 7.30'da tüm seferler yeniden başladı

İstanbul\'da sisin etkisi devam ediyor
Paylaş

İstanbul'da sis, dün akşam saatlerinden beri kentte etkisini gösteriyor. Hava, kara ve deniz yolu ulaşımında aksaklıklar yaşanırken, pek çok sefer iptal edildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sis nedeniyle iptal edilen iç ve dış hat seferleri, saat 06.00 itibariyle yeniden başladı.

İDO'dan yapılan açıklamada  07:00'deki Yenikapı - Bandırma Hızlı Feribot ile 07:30’daki Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.

Şehir Hatları'ndan yapılan son açıklamada ise "Yoğun sis nedeni ile iptal edilen seferlerimizden Üsküdar - Beşiktaş ve Üsküdar - Eminönü seferleri hariç tüm seferlerimiz tekrar başlamıştır" denildi. Sis yoğunluğunun azalmasının ardından saat 7.30'da tüm seferler yeniden başladı.

Öte yandan sis, gece saatlerinde de etkiliydi. Taksim Cumhuriyet Anıtı sis sebebiyle adeta görünmez hale geldi. Vatandaşlar sisli havada, anıt çevresinde bol bol fotoğraf çektirdi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye\'ye geçmek istediler, asker havaya ateş açtı

SONRAKİ HABER

Facebook WhatsApp\'ı satın aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...