25 Ocak 2014 06:00

Sokağın şenlikli muhalefeti

Gazeteciler, akademisyenler ve politikacılar “Sokağın Şenlikli Muhalefeti: Gezi ve Demokrasi” panelinde bir araya geliyor.

Sokağın şenlikli muhalefeti
Paylaş

Gazeteciler, akademisyenler ve politikacılar “Sokağın Şenlikli Muhalefeti: Gezi ve Demokrasi” panelinde bir araya geliyor. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Ayrıntı yayınlarının birlikte düzenlediği panel bugün saat 11.00-18.00 arasında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Burhan Felek Salonu’nda gerçekleşecek. Panelin açılış konuşmalarını TGC Başkanı Turgay Olcayto, Ayrıntı yayınlarından İlbay Kahraman, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinden Kemal İnan yapacak. Açılış konuşmalarının ardından kısa bir film gösterimi sunulacak. Seminer, basın, politikacı ve akademisyenlerin oturumu olmak üzere 3 başlık altında yapılacak.

GAZETECİNİN GEZİ TANIKLIĞI

“Gazetecinin Gezi Tanıklığı” başlıklı basın oturumunun moderatörlüğünü; TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş yapacak. Bu oturuma bianet Muhabiri ve Birgün Gazetesi Yazarı Ayça Söylemez, Milliyet Gazetesi Fotoğraf Bölüm Müdürü Bünyamin Aygün, Radikal Gazetesi Köşe Yazarı Pınar Öğünç, Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü Türkiye Temsilcisi Erol Önderoğlu, 32. Gün Yayın Yönetmeni Hilmi Hacaloğlu, Radikal Gazetesi Muhabiri İsmail Saymaz, Haber-Sen Şube Başkanı Engin Başçı, Cem TV Muhabiri Hilal Solmaz, Cumhuriyet Gazetesi Dış Haberler Muhabiri Mustafa Kemal Erdemol, Sol Gazetesi Muhabiri Selin Asker ve Gazetemiz Muhabiri Eda Yıldırım konuşmacı olarak katılacak.
“Gezi Hareketi Nereden Geliyor ve Neler Öğretiyor?​” başlıklı ikinci oturumda, akademisyenler bir araya gelecek. Oturumun moderatörlüğünü Yazar Burhan Sönmez yapacak. Bahçeşehir Üniversitesinden Yusuf Eradam, Uludağ Üniversitesinden Gökhan Yavuz Demir, Sabancı Üniversitesinden Ayşe Gül Altınay, Gelişim Üniversitesinden Ulaş Başar Gezgin ve Öğretim Üyesi Serdar Değirmencioğlu konuşmacı olarak katılacak.
“Gezi’den Sonra Geleceğe Nasıl Bakmak Gerek?​” başlıklı politikacıların oturumunun moderatörlüğünü Radikal Gazetesi’nden Nazan Özcan üstlenecek. Bu oturumda ÖDP Eş Genel Başkanı Alper Taş, EMEP Genel Başkanı Selma Gürkan, Halk Evleri Genel Başkanı Oya Ersoy, Yazar -Aktivist Demir Küçükaydın, Evrensel Kültür Dergisinden Nuray Sancar bilgilerini katılımcılarla paylaşacak. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Brezilya \'Dünya Kupası\'na Hayır\' diyor

SONRAKİ HABER

Bağımsız Türkiye Sineması İzmir’de

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...