23 Ocak 2014 16:04

Bitlis'te AKP yöneticisi ve akrabaları BDP'ye geçti

Bitlis'in Ahlat İlçesi'nde AKP ilçe yönetim kurulu üyesi olan Mehmet Şen, partisinden istifa edip, BDP'ye geçti. Şen, ailesi ve akrabaları ile birlikte BDP'ye geçtiklerini belirtirken, parti rozetini BDP İlçe Başkanı Besim Baycan taktı. Şen, 'Ailesi ve yakınları ile birlikte asıl partileri olan BDP'ye geçmeye karar verdiklerini' söyledi.

Bitlis\'te AKP yöneticisi ve akrabaları BDP\'ye geçti
Paylaş

Bitlis'in Ahlat İlçesi'nde AKP ilçe yönetim kurulu üyesi olan Mehmet Şen, partisinden istifa edip, BDP'ye geçti. Şen, ailesi ve akrabaları ile birlikte BDP'ye geçtiklerini belirtirken, parti rozetini BDP İlçe Başkanı Besim Baycan taktı.

Partiye katılım için seçim bürosunda düzenlenen programa, BDP Ahlat Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Doğar, BDP Bitlis İl Başkanı Mehmet Demircan, BDP Ahlat İlçe Başkanı Baycan ve Koçer aşiretine de mensup olan Mehmet Şen ve yakınları katıldı. Şen, AKP ilçe yönetiminden istifası ile ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, ailesi ve yakınları ile birlikte asıl partileri olan BDP'ye geçmeye karar verdiklerini söyledi. Şen'e BDP parti rozeti de BDP İlçe Başkanı Besim Baycan taktı.

BDP Ahlat Belediye Başkan Adayı Doğar, partilerine katıldıkları için Koçer aşireti ve Şen ailesine teşekkür etti. Doğar, hep beraber heyecan ve coşku içinde olduklarını belirterek, "Ahlat küllerinden yeniden doğuyor. Ahlat tarihteki misyonuna kavuşuyor. Ahlat Türkiye'de bir vizyon olmak istiyor. Bu manada kötü yönetilen Ahlat'ta insanlar artık yeter diyor. Ahlat gerçekten hak ettiği noktada değil. Ahlat'ı hep beraber yöneteceğiz" dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Barcelona başkanı Rosell\'in istifa etmesi bekleniyor

SONRAKİ HABER

Meclis\'te kavga çıktı, yumruklar konuştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...