06 Ocak 2014 19:02

2 kere, 100 milyonluk elektrik faturası geldi

Elektrik dağıtımının özelleştirilmesinin ardından 'hizmet' sağlayıcı olarak iş yapan firmalar, vatandaşları şoke eden faturalar göndermeye devam ediyor. İstanbul’da bir konuta, aylık kullanım bedeli olarak iki kez 106 milyon liralık elektrik faturası gönderildi.

2 kere, 100 milyonluk elektrik faturası geldi
Paylaş

Elektrik sağlayıcı firmalar, vatandaşları şoke eden faturalar göndermeye devam ediyor. İstanbul’da bir konuta aylık kullanım bedeli olarak tam 106 milyon 659 bin lira elektrik faturası gönderildi.

Şikayetvar’ın haberine göre, İstanbul’da yaşayan vatandaş evine gelen 106 milyon 650 bin lira elektrik faturasıyla adeta şok oldu. Bir aylık kullanım bedeli olarak gönderilen elektrik faturası karşısında gözlerine inanamayan kullanıcı şikayetçi oldu. Sayaç arızasından kaynaklanan arıza nedeniyle gönderilen fatura iptal edildi. Sorunun çözüldüğünü düşünen tüketici ise bir ay sonra tekrar 106 milyon 650 bin liralık elektrik faturasıyla karşı karşıya kaldı.

Elektrik sağlayıcı firmayla görüşmesine rağmen faturasına çözüm bulamayan vatandaş şikayetini şöyle aktardı: “2 aydır evime sürekli 106 milyon 659 bin tutarında elektrik faturası geliyor. Fatura için arayıp şikayette bulunduğumda biz ilgileniriz diyerek telefonları kapatıyorlar. Sonra faturayı düzeltiyorlar. Sonraki ay ise yeniden aynı faturayı gönderiyorlar. Şikayetçi oldum. Dilekçe verdim. Daha sonra gelip sayaç arızalı dediler sayaç değiştirilirdi fakat bu ay da 106 milyon 659 bin tutarında bir fatura geldi ve ben tekrar arayıp şikayette bulunduğumda biz işlem yapıyoruz diyorlar nasıl bir iş? Bu kadar mı duyarsızlar ya kaç aydır ben uğraşmak zorunda mıyım? Arıyorum 2 saatte telefona bakmıyorlar.” (ANKA)

ÖNCEKİ HABER

Ve işte kumdan kaleleri yıkılıyor!

SONRAKİ HABER

Fişlemeden sonra takip skandalı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...