05 Haziran 2011 10:19

Kars, Bitlis, Iğdır ve Van mitingleri bugün

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku adaylarının Kars, Iğdır, Bitlis ve Van mitingleri bugün düzenlenecek. Bölge’nin dört bir tarafında gerçekleşen ve onbinlerce kişinin katıldığı mitinglerle gövde gösterisi yapan Blok’un bugünkü mitinglerine de onbinlerce kişinin katılması bekleniyor.Van’da Belediye

Kars, Bitlis, Iğdır ve Van mitingleri bugün
Paylaş

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku adaylarının Kars, Iğdır, Bitlis ve Van mitingleri bugün düzenlenecek. Bölge’nin dört bir tarafında gerçekleşen ve onbinlerce kişinin katıldığı mitinglerle gövde gösterisi yapan Blok’un bugünkü mitinglerine de onbinlerce kişinin katılması bekleniyor.

Van’da Belediye Garajı’nda 14.00’da başlayacak mitinge, BDP Eş Genel Başkanı Hamit Geylani ve Blok’un Van adayları katılacak. Mitingde tutuklu aday Kemal Aktaş’ın Van halkına yazdığı mektup okunacak. Miting, konuşmaların ardından Serhado, Servet Kocakaya ve Van MKM sanatçılarının konserleri ile devam edecek.

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Kars Milletvekili Adayı Mülkiye Birtane için saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda miting düzenlenecek.

Blok’un Iğdır Bağımsız Milletvekili Pervin Buldan için Zübeyde Hanım Bulvarı’nda saat 12.00’da miting düzenlenecek. Bitlis Bağımsız Milletvekili Adayı Husamettin Zenderlioğlu’nun mitingi de bugün Bitlis il merkezinde bulunan Mutki Durağı’nda saat 11.00’da başlayacak. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Denizli’de BDP’lilere saldırı

SONRAKİ HABER

Asker ve koruculardan halka seçim baskısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...