27 Kasım 2013 21:28

Acun Ilıcalı, Gezi yorumuyla Erdoğan'ı aratmadı

TV 8'i satın alan Acun Ilıcalı, CNN Türk'te gündeme dair soruları yanıtladı. Ilıcalı, TV 8'in yanı sıra Gezi direnişi ve dershaneler gibi konulara ilişkin de fikrini açıkladı.

Acun Ilıcalı, Gezi yorumuyla Erdoğan\'ı aratmadı
Paylaş

TV 8'i satın almasıyla gündemde kapladığı yeri artıran Yapımcı Acun Ilıcalı, CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programına katıldı. Ilıcalı, TV 8'deki işten çıkarmaların kendisiyle alakalı olmadığını öne sürerken Gezi direnişine dair yaptığı yorumla "Dış güçlerin oyunu" diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı da aratmadı.

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Ilıcalı, TV 8'e dair şunları söyledi:

İŞTEN ÇIKARMALARIN BENLE ALAKASI YOK

"Çok önemli haber kanalları var. Ben de kendi açımdan bakıyorum, herkes bildiği işi yapmalı diye düşünüyorum. O yüzden uzmanlık alanım eğlence sektörü olduğu için bu yönde işler yapmak istiyorum. Ana haber bülteninde çalışmadım, işin nasıl işlediğini bilemem. O yüzden ben eğlence sektöründe varım. 6 yılda 600 kere birinci olmuşuz. Yaptığımız programlar belli. Ben buyum belli riskleri alan adamım. Neden bir kanalım olmasın dedim. Kendi işlerimizi ve projelerimizi hayata geçirecek kanalımın olmasını istedim. Kazandığım parayı bu sektöre prodüksiyona yatırdım ve bütün kazandığım parayı deli cesareti sayabiliriz kanala yatırdım ve beni seven beni takip eden izleyen kitle kanalı almama çok sevindi. Ancak bundan rahatsız olanlar da var. Her gün özellikle bu on beş günde kendimle ilgili yalan yanlış acayip haberler okudum. Alex de Souza benim arkadaşım, onunla bir program yapacağım çıktı. Hayır yok öyle bir durum. Konuşmadık açıklama yapmadık."

TELEGOL YAYINDAN KALKTI

"Telegol programı evet yayından kalktı. Ben futbolu çok seviyorum. Benim gönül verdiğim bir spor ben futbola eğlence olarak  bakıyorum. Futbolun eğlenceli kısmını vermek istiyorum ve bu yönde program yapmak istiyorum.Futbolseverleri bir yerde toplamak istiyorum..Yurtdışında insanlar futbola eğlence olarak bakıyor ancak burada olayları başka yönlere çekiyorlar."

GEZİ DİRENİŞİ

"Birilerinin bizim birbirimize düşmemiz için çabaladığını düşünüyorum. Ülke ne zaman bir atak yapmış, hemen darbe olmuş, bir olay olmuş. Ülkemizin gelişmesi engellenmiş. Sanki Gezi Parkı olaylarında yine bu tarz bir duruma düştüğümüzü hissettim. Herkesin biz ne yapıyoruz diye düşünmesini istiyorum."

DERSHANELER

"Dershaneler kapatılırsa eğitim sisteminin çok şey kaybedeceğini düşünmüyorum." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Brezilya\'da Dünya Kupası stadında iş cinayeti: 2 ölü

SONRAKİ HABER

Davutoğlu: Suriye\'de ateşkes konusunda İran ile hemfikiriz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...