30 Mayıs 2011 11:04

Ford Otosan’da iş kazası yaşandı

ASKERDEN yeni gelen ve Ford Otosan’da işe başlayan bir işçi, işe başladığı ilk gün çağırıldığı mesaide ayaklarını stid makinesine kaptırdı ve ağır yaralandı.Edinilen bilgilere göre askerden henüz dönen Furkan Özgür (21), Ford Fabrikası’nda işbaşı yaptı. Sabah başladığı mesaisini 16.00’da tamamlayara

Ford Otosan’da iş kazası yaşandı
Paylaş

ASKERDEN yeni gelen ve Ford Otosan’da işe başlayan bir işçi, işe başladığı ilk gün çağırıldığı mesaide ayaklarını stid makinesine kaptırdı ve ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre askerden henüz dönen Furkan Özgür (21), Ford Fabrikası’nda işbaşı yaptı. Sabah başladığı mesaisini 16.00’da tamamlayarak evine dönen Furkan Özgür, “işler yetişmeyecek” denilerek mesaiye çağırıldı. Tekrar fabrikaya dönen genç, ilk iş gününde yaptığı fazla mesai sonucu ayaklarını makineye kaptırarak ağır yaralandı.

DURUMU AĞIR

Skid makinesinin ayağından yakaladığı genç işçinin gövdesi de makineye girdi. Kazaya fark eden işçiler anında cihazı durdurdu. Ancak Furkan Özgür vücudunun gövde kısmından da ağır yaralar almıştı. Talihsiz işçi, arkadaşlarının olay yerine çağırdığı ambulansla  Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Furkan Özgür’ün durumunun ağır olduğu öğrenildi. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

CHP’li belediyeden özel okula kıyak

SONRAKİ HABER

Hızlı tren şantiyesinde işçi ağır yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa