23 Eylül 2013 15:22

Arvato A.Ş’den işçilere tehdit

Elazığ’da Vodafone Çağrı Merkezi çalışanları, iş yerinde yaşanan sorunlara ilişkin gazetemizde yayınlanan mektuplar nedeniyle şirket yetkilileri tarafından tehdit edildi.Mektubun gazetemizde yayınlanmasının ardından çalışanları “bir daha bu gazeteyi buraya getirmeyin, burada bu gazeteyi okumak da, yorum yapmak da yasak” şeklinde t

Arvato A.Ş’den işçilere tehdit
Paylaş
Orhan Kurul

Mektubun gazetemizde yayınlanmasının ardından çalışanları “bir daha bu gazeteyi buraya getirmeyin, burada bu gazeteyi okumak da, yorum yapmak da yasak” şeklinde tehdit eden şirket yöneticileri, bu kez de daha önce işten çıkarılmış çalışanlara maille bir belge gönderdi. Mailde eski çalışanlar tazminat davasıyla tehdit edildi.

Arvato Telekomünikasyon  Hizmetleri A.Ş imzasıyla 18 Eylül tarihinde gönderilen mailde, Evrensel’de yayınlanan mektupların Arvato’nun müşterisi Vodafone’un itbarını zedelediği ve Vodafone’u zarara uğrattığı belirtildi. Arvato Bertelsmann şirketinin çalışanlara ilişkin tüm konularda hukuka uygun hareket ettiği öne sürülen metnin sonunda “Bu açıklamalar ışığında, hakkınızda manevi tazminat davası da açmak dahil tüm yasal haklarımızı mahfuz tutarak şirketimiz aleyhinde sarf etmekte olduğunuz haksız ve asılsız suçlamalara derhal son vermeniz gerektiğini bilgilerinize sunarız” denildi. (Elazığ/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kürtler statü için yürüyecek

SONRAKİ HABER

7 kişi tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...