07 Haziran 2013 08:15

The Hangover Part III / Felekten Bir Gece 3

YönetmenTodd PhillipsÜlkeAmerikaTürKomediVizyon Tarihi31 Mayıs 2013 (Türkiye)Süre100 DakikaDilİngilizceSenaryoTodd Phillips, Craig MazinYap

The Hangover Part III / Felekten Bir Gece 3
Paylaş

YönetmenTodd Phillips
ÜlkeAmerika
TürKomedi
Vizyon Tarihi31 Mayıs 2013 (Türkiye)
Süre100 Dakika
Dilİngilizce
SenaryoTodd Phillips, Craig Mazin
YapımcıDan Goldberg

 

Bu sefer düğün yok. Bekarlığa veda partisi yok. Ters ya da düz gidebilecek ne olabilir ki? Ancak Kurt Sürüsü yollara düştüğünde tüm bahisler kapanır.

Kurt sürüsünün Bangkok'u birbirine kattığı o meşhur gecenin üzerinden iki sene geçmiştir. yıl geçmiştir. Phil, Stu ve Doug evlerinde kendi hallerinde, dertsiz ve 'olaysız' biçimde yaşamaktadırlar. Eski dosyalar kapanmış, dövmeler lazer ışınlarına teslim edilmiştir. Bela paratoneri Leslie Chow ise Tayland’da bir hapisanededir. Sürünün 3 erkeği neredeyse normal bir hayat sürerken, pek tabii Alan bu durumdan hiç memnun değildir. Belalı gecelerden sonra Alan ilaçlarını almayı bırakmış ve kendisini doğasına bırakmıştır ki bu Alan için, sınırsız, sağduyusuz, filtresiz bir haya demektir! Kişisel bir krizin ortasına düşen kahramanımız en sonunda yardım almaya karar verir ama en önemli sorumluluk en iyi 3 dostunun omuzundadır!  

 

 

ÖNCEKİ HABER

Devir

SONRAKİ HABER

Bullet to the Head / İntikam Kurşunu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...