29 Ağustos 2013 09:07

Korkmaz cinayetinde TEM parmağı

Ali İsmail Korkmaz cinayetiyle ilgili yeni görüntülere ulaşıldı. Korkmaz’ın avukatları kayıp olan 74 saniyelik kaydı savcılığa sundu. Kayıtlarda 3 Terörle Mücadele (TEM) şube polisi Korkmaz’ı darp ediyor.Eskişehir'deki Gezi Parkı eylemleri sırasında dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ın Harman Fı

Korkmaz cinayetinde TEM parmağı
Paylaş

Eskişehir'deki Gezi Parkı eylemleri sırasında dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ın Harman Fırın'ın önünde dövülmeden önce ve sonra birer kez daha darp edildiği ortaya çıktı.

Korkmaz'ın Harman Fırın'ın önünde dövülmesinden sonra kaçarken Beşik Otel'in önünden geçtiği sırada Beşik Otel kamera kayıtlarının 74 saniyesinin silinmiş olduğu anlaşıldı.

Avukatların, Korkmaz’ın Hüseyin E. olduğunu iddia ettiği bir polis tarafından daha dövüldüğüne ilişkin görüntüler savcılığa verildi ve Hüseyin E.'nin tutuklanması istendi.

Avukat ve görgü tanıklarına göre yeni görüntülerde 2 tane daha terörle mücadele polisi darp olayına karışıyor. Korkmaz'ın dövüldüğünü gören tanığın ifadesine göre Korkmaz burada polisler tarafından dövülmüştü. Bu 74 saniyenin Korkmaz'ın üçüncü kez dövüldüğü ana denk geldiği belirtildi.(Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bu kamp bir harika

SONRAKİ HABER

Kampta bir gün

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...