27 Ağustos 2013 15:51

Bartoli’den dönüş sinyali

Marion Bartoli Pazartesi günü başlayan Amerika Açık’a televizyon yorumcusu olarak katılıyor ancak kimse önümüzdeki sezon oyuncu olarak turnuvaya katılmayacağını garanti edemez. En azından son Wimbledon şampiyonundan gelen sinyaller o yönde.Ağustos ayının başında emeklilik kararını açıklayarak dünya tenisini şoke eden M

Bartoli’den dönüş sinyali
Paylaş

Marion Bartoli Pazartesi günü başlayan Amerika Açık’a televizyon yorumcusu olarak katılıyor ancak kimse önümüzdeki sezon oyuncu olarak turnuvaya katılmayacağını garanti edemez. En azından son Wimbledon şampiyonundan gelen sinyaller o yönde.
Ağustos ayının başında emeklilik kararını açıklayarak dünya tenisini şoke eden Marion Bartoli, önümüzdeki sezon tenise geri dönebileceğinin sinyalini verdi. 28 yaşındaki Fransız raket, ABD’nin New York kentinde yaptığı açıklamada “Neler olacağını asla bilemezsiniz. Hiçbir zaman tenise dönmeyeceğimi söylemek çok güç” dedi. Bartoli, sakatlıklarla geçen bir sezonun ardından Temmuz ayında kazandığı Wimbledon şampiyonluğuyla büyük sükse yaratmış ancak arkasından gelen emeklilik kararıyla sevenlerini şaşırtmıştı. Bartoli, vücudunun dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söylemiş ve 6 yaşından beri tenis oynayan biri olarak farklı şeyler denemek istediğini vurgulamıştı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

T-Mac de emekli oldu

SONRAKİ HABER

Filede Türkiye’nin rakibi Meksika

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...