23 Ağustos 2013 18:58

Haberal, Çelik’le polemik yapmadı

CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, AKP’li Hüseyin Çelik’in ‘umarım dersini almıştır’ açıklamasına ilişkin sorulan soruya, “Burası siyasetin tartışılacağı bir yer değil. Burada bilim adamı Mehmet Haberal olarak bulunuyorum” yanıtını verdi .Başkent Üniversitesi Hastanesi Adana Uygulama ve Araştırma Merkezi

Haberal, Çelik’le polemik yapmadı
Paylaş

CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, AKP’li Hüseyin Çelik’in ‘umarım dersini almıştır’ açıklamasına ilişkin sorulan soruya, “Burası siyasetin tartışılacağı bir yer değil. Burada bilim adamı Mehmet Haberal olarak bulunuyorum” yanıtını verdi .
Başkent Üniversitesi Hastanesi Adana Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne gelerek, merkez müdürü Turgut Noyan ve çalışanlarla görüştü. Gazetecilerin Ergenekon sürecine ilişkin sorularına “Burası bu tür konuların konuşulacağı yer değil” diye cevap veren Haberal, sözlerine şöyle devam etti: “Ülkemiz, bir köprüden geçiyor. Adalet ve hürriyetin olmadığı yerde mutluluk yoktur. Eğer adalet yoksa, zorbalık vardır. Bu da o ülkenin sonu demektir. Burada önemli olan, birbirimizi anlamak, güvenmek ve inanmaktır. Her zaman ülkelerde insanların hayatında bir takım sıkıntılar olacaktır. Nitekim biz de bu sıkıntılardan geçiyoruz. Burada hepimize görevler düşüyor. Hiçbir şey kavgayla halledilmez. Problemi çözmek zorundayız.”
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in, hakkındaki ‘Umarım dersini almıştır’ şeklindeki sözlerini de değerlendiren Haberal, “Hüseyin Çelik’in kendi görüşüdür. Burada bunu tartışmam. Burası siyasetin tartışılacağı bir yer değil. Burada bilim adamı Mehmet Haberal olarak bulunuyorum. Bana bilimle ilgili sorular sorun. Toplumlarda adaletsizlikler adaletle ve eserle giderilebilir” diye konuştu. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Kamp, hayatta yalnız olmadığını hissettiriyor

SONRAKİ HABER

Otomotivde büyük grev sürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...