22 Ağustos 2013 18:36

Milli takımda Terim dönemi

Abdullah Avcı’nın istifası sonrası Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın başına Fatih Terim geçiyor. Dün başlayan görüşmelerin anlaşmayla sonuçlandığı duyuruldu. Yapılan anlaşmaya göre Fatih Terim sezon sonuna kadar hem Galatasaray hem de milli takımı çalıştıracak.Avcı’nın istifası sonrası Türkiye Fu

Milli takımda Terim dönemi
Paylaş

Avcı’nın istifası sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Terim ve Ünal Aysal’la görüşmüştü. Terim ile Aysal’ın yaptığı değerlendirme toplantısı sonrası, Aysal, tecrübeli teknik direktörün Mayıs ayına kadar TFF’ye hizmet verebileceğini belirtmiş ve bu görev karşılığında da ücret beklentilerinin olmayacağını aktarmıştı.

Aysal’ın açıklamalarının ardından Demirören, TFF İcra Heyeti ile bir araya geldi. Şartların olumlu karşılanmasından sonra Terim’le anlaşıldığı kamuoyuna duyuruldu. Brezilya’daki 2014 Dünya Kupası’na katılma şansı azalan Türkiye, Aralık ayına kadar Andorra, Romanya, Estonya ve Hollanda ile karşılaşacak. Dünya kupasına kalınması halinde Fatih Terim’le yeniden masaya oturulacağı bildirildi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Sağlıklı hamilelik için

SONRAKİ HABER

Ekmekteki hastalık: Rope

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...