16 Ağustos 2013 18:59

Asaf’ın Lavinya’sı film oluyor

YÖNETMEN Kerem Topuz, yeni sinema filminde Özdemir Asaf’ın unutulmaz şiiri ‘Lavinia’yı beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor. Duygusal dram türündeki filmin senaryosu da yine Kerem Topuz’a ait. Önümüzdeki aylarda çekimlerine başlanacak olan ve 2014’te vizyona girmesi planlanan filmin başrollerinde kimin oynayacağı

Asaf’ın Lavinya’sı film oluyor
Paylaş

YÖNETMEN Kerem Topuz, yeni sinema filminde Özdemir Asaf’ın unutulmaz şiiri ‘Lavinia’yı beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor. Duygusal dram türündeki filmin senaryosu da yine Kerem Topuz’a ait. Önümüzdeki aylarda çekimlerine başlanacak olan ve 2014’te vizyona girmesi planlanan filmin başrollerinde kimin oynayacağı şimdilik gizli tutuluyor.
Geçtiğimiz yıl nisan ayında gösterime giren ilk filmi, ‘Film’ ile dikkatleri çeken genç yönetmen, yeni filmi için kolları sıvamış. Tıpkı Özdemir Asaf’ın şiirinde olduğu gibi gitme dese de gidecek olan ama adını kimseye söylemeyeceği Lavinia’nın hikayesini konu alıyor.

İSTANBUL’DAN KARADENİZ’E VARAN BİR AŞK YOLCULUĞU

Yepyeni biri olmak uğruna, sahip olduğu her şeyden vazgeçen genç ve güzel Model Lavinya ile gerçek aşkı arayan Bohem Yazar Can Vural’ın çıktıkları trajik yolculuğu anlatacak olan film, İstanbul’da başlayıp Karadeniz’de küçük bir kasabada son bulacak.

Sanat yönetmenliğini Natali Yeres’in, film müziklerini başarılı Müzisyen ve Besteci Murat Özdemir üstleneceği, KRMFilm’in yapımcılığında hazırlıkları süren ‘Lavinya’, 2014’te izleyici ile buluşacak.(KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Grevci işçilere bomba tehdidi

SONRAKİ HABER

‘Leyla ile Mecnun’u yedirmeyiz!’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...