16 Ağustos 2013 18:25

EMEP’ten D 400 yolu için suç duyurusu

Adana trafiğinde önemli bir yer tutan D 400 kara yolu deyim yerindeyse yapboz alanına çevrildi. Yaya ve araç trafiğinin aksamasına tepki gösteren Emek Partisi Adana İl Örgütü, Karayolları Genel Müdürlüğü, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Adana Ulaşım Koordinasyon Merkezi yetkilileri hakkında suç du

EMEP’ten D 400 yolu için suç duyurusu
Paylaş

D 400 kara yolu üzerinde 3 Temmuz’da başlatılan D 400 geçit çalışmasının kent içi yaya ve araç trafiğinde önemli aksamalara sebep olduğunu belirten Emek Partisi Adana İl Başkanı Sevil Aracı, aynı güzergahta 3 yıl önce gerçekleştirilmiş inşaat çalışmasının 17 milyon 287 bin liraya ihale edildiğini söyleyerek bu inşaat çalışması sırasında ulaşımda ciddi bir rahatlama sağlayan Atilla Altıkat Üstgeçiti’nin de yıkıldığını ifade etti. Trafik yükünü bir sonraki kavşağa taşımaktan başka bir işe yaramayan bu türden alt ve üst geçitlere verilen paraların toplu ulaşım için harcanması gerektiğini söyleyen Aracı, toplu ulaşımın güçlendirilmesi ve trafik sinyalizasyon sistemlerinin uygun kullanılması yoluyla trafik sorunun çözülebileceği bilim çevreleri ve uzmanlarca ifade edilmekte olduğunu aktardı.

Emek Partisi, yetkililer hakkında görevi kötüye kullanma ve kamuyu zarara uğrattıkları için suç duyurusunda bulundu. (Adana/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Allah’ın emri değil devletin ihmali

SONRAKİ HABER

Ankara’da polis dehşeti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...