11 Ağustos 2013 15:52

Bayram kazaları 65 kişinin canını aldı

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, 3 günlük tatilin trafikteki bilançosunun ağır olduğunu ve kazaların bayramın neşesini kaçırdığını söyledi. Palandöken, Ramazan Bayramı tatilinde meydana gelen trafik kazalarında sadece olay yerinde en az 65 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 311 kişin

Bayram kazaları 65 kişinin canını aldı
Paylaş

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, 3 günlük tatilin trafikteki bilançosunun ağır olduğunu ve kazaların bayramın neşesini kaçırdığını söyledi. Palandöken, Ramazan Bayramı tatilinde meydana gelen trafik kazalarında sadece olay yerinde en az 65 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 311 kişinin de yalandığına dikkat çekti.

“Bayram tatilinde trafik kazalarının bilançosu çok ağır oldu. Sadece olay yerinde 65 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve hastanelere kaldırılan ağır yaralı vatandaşlarımızın da olduğunu düşünürsek beklenenin üzerinde bir kaza var.” dedi. TESK Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamada, bayramın birinci günüde 17, ikinci gününde 25 ve üçüncü gününde de 23 kişinin meydana gelen trafik kazalarında hayatını kaybettiğini ve 311 kişinin de yaralandığının altını çizen Palandöken, “Maddi kayıplar her zaman yerine gelir, ancak giden can yerine gelmez. Hafta sonu olması sebebiyle trafikte beklenenin üzerinde yoğunluk yaşanmaktadır. Sürücülerimizin ve yola çıkacak olan vatandaşlarımızın aşırı hızdan kaçmaları ve trafik kurallarına uymaları kendi yararlarına olacaktır” diye ifade etti. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Engelliler için yeni düzenleme

SONRAKİ HABER

Türk askerleri Halep’te iddiası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa