10 Ağustos 2013 15:05

Sultan Süleyman’a muhteşem rakip!

MUHTEŞEM Yüzyıl, Hükümet tarafından defalarca eleştirilmişti. Yeni sezonda dizinin en büyük rakibi ‘Fatih’de de benzer durumlar yaşanabilir...Başrollerini Mehmet Akif Alakurt, Seda Akman ve Gamze Özçelik’in paylaştıkları dizinin yapımcısı Fatih Aksoy. Merve Girgin’in çekeceği dizi, reyting savaşının yanı

Sultan Süleyman’a muhteşem rakip!
Paylaş

Başrollerini Mehmet Akif Alakurt, Seda Akman ve Gamze Özçelik’in paylaştıkları dizinin yapımcısı Fatih Aksoy. Merve Girgin’in çekeceği dizi, reyting savaşının yanı sıra tarihi hassasiyetler ve gerçekleri yansıtma konusunda da sıkıntılar yaşayıp yaşamayacağı ve Muhteşem Yüzyıl’ın kaderini tekrarlama ihtimalini zaman gösterecek. Dizinin konusu şöyle:

Konstantiniyye’yi fetheden Fatih Sultan Mehmet, Papa’nın Hıristiyanlığa davet mektubuyla, bu kez gözünü Batı Roma’ya çevirir. Evvela, Venedik’in en önemli kalelerinden biri olan Eğriboz’u ele geçirir. Venedik ve Papalık, Fatih’i ortadan kaldırmak için her yolu dener. Akkoyunlular ve Karamanoğulları’yla mücadele eden fetihden sonra, cihan imparatorluğu hedefini koyan Fatih, kanunlarla da devletin yapısını sağlamlaştırmak ister. Bu esnada şehzadeler Bayezid, Mustafa, Cem ve valideleri Gülbahar, Çiçek ve Gülşah arasında gizliden gizliye süren rekabet, daha açıktan ve üst boyutlara taşınır. Şehzade valideleri için tek hedef, Sultan’dan sonra kendi evlatlarının tahta çıkmasıdır. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Twitter kullanımı düşüşe geçti

SONRAKİ HABER

Diren medya!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...