07 Ağustos 2013 18:15

İşten çıkarılan BEDAŞ işçisi öldü

BEDAŞ’ın özelleştirme sonrası devredildiği Limak Şirketi tarafından işten çıkarılan 500 işçinin işe geri alınması için Enerji-Sen üyesi işçilerin BEDAŞ önündeki eylemleri devam ederken, işten çıkarılan işçilerden biri olan sara hastası Murat Göçmen (32) dün evinde rahatsızlanarak yaşamın

İşten çıkarılan BEDAŞ işçisi öldü
Paylaş

BEDAŞ’ın özelleştirme sonrası devredildiği Limak Şirketi tarafından işten çıkarılan 500 işçinin işe geri alınması için Enerji-Sen üyesi işçilerin BEDAŞ önündeki eylemleri devam ederken, işten çıkarılan işçilerden biri olan sara hastası Murat Göçmen (32) dün evinde rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. Göçmen’in durumuna dikkat çekmek amacıyla arkadaşları, BEDAŞ Genel Müdürlüğü önünde açıklama yaptı.
İşten atılan işçiler adına açıklama yapan Arif İnan Başgedik, BEDAŞ’ın Göçmen’in yaşamını yitirmesine sebep olduğuna dikkat çekerek, “Epilepsi hastası olan arkadaşımız dün ilacını almak için gittiği eczanede 70 TL’si olmadığı için ilacını alamadı ve sabaha karşı yaşamını yitirdi. Çünkü ayın 5’inde ödenmesi gereken ücretlerimiz halen ödenmedi” dedi.
Başgedik, BEDAŞ’ta yaşanan haksızlık ve hukuksuzluğa karşı mücadelelerini sonuna kadar devam ettireceklerini de belirtti. Göçmen’in cenazesinin yarın Gazi Cemevinde yapılacak törenin ardından toprağa virelecek. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Madenlerde 4 ölü 37 yaralı

SONRAKİ HABER

Demiryolcuya Gezi soruşturması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...