23 Temmuz 2013 19:54

Gezi’nin ruhuyla gençlik kampına

Türkiye gençliği, “Doğaya, bilime, insanlığa özgürlük; barış yoksa gelecek de yok” şiarıyla 16-25 Ağustos tarihlerinde, İzmir-Dikili’de 11’incisi düzenlenen yaz kampına gidiyor. Kampa katılacak gençler, atölyelerde, panellerde, söyleşilerde ve konserlerde oluşturacakları kolektif yaşamla başka bir dün

Gezi’nin ruhuyla gençlik kampına
Paylaş
Ezgi Atasever Aydın Yiğit

Kamp çalışmaları hızla devam ederken Sancaktepe kamp komitesi de çalışmalarını kurduğu atölyelerle sürdürüyor. Müzik, takı ve gazetecilik ve televizyonculuk atölyeleri kuran gençler, 11 Ağustos’ta Kızıldere Köy Derneğindeki şenlikte buluşacak. Konserlerin ve kermesin yer alacağı bu şenlikte gençler kamp için fon oluşturacak. Sınav stresinden bunalan öğrenci gençleri, yoğun çalışma temposundan yorulan işçi gençleri bir araya getirip,  ilgi alanlarına yönlendirmeyi planlayan komite, atölye çalışmalarını sürekli hale getirerek haftalık programlarla daha çok gence ulaşmayı hedefliyor.

KAMPA KOCAELİLİ GENLERİN İLGİSİ YOĞUN

Evrensel Kültür Merkezi tarafından düzenlenecek olan Gençlik Yaz Kampı’na Kocaelili gençlerin çağrıları sürüyor. İnsan Hakları Parkı’nda stant açan gençler, dağıttıkları bildirilerle gençleri kampa davet etti. 16-25 Ağustos tarihleri arasında İzmir Dikili’de yapılacak olan gençlik kampının tanıtımına gençlerin ilgisi yoğun oldu. Kocaeli’nin İzmit, Derince ve Körfez ilçelerinde kamp çalışmalarını yürüten gençler; herkesi birlikte üretip, birlikte tükettikleri kamplarına çağırıyor. 15 Ağustos gecesi Kocaeli’den Dikili’ye hareket edecek olan gençler son ana kadar çalışmalarını sürdüreceklerini söylediler. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Sayın Vali ‘Balyoz Timi’ var mı yok mu?

SONRAKİ HABER

Bir sömürü projesi: Yabancı hekim transferi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...