23 Haziran 2013 11:53

Nefes kesen maç Brezilya’nın

KONFEDERASON Kupası’nda İtalya ile Brezilya arasında oynanan maç nefesleri kesti. Karşılaşmanın sonunda ise kazanan 4-2’lik skorla Brezilya oldu.İlk iki maçlarını kazanan Brezilya ve İtalya grup liderliği için sahaya çıktı. İlk 45 dakikanın son anlarında Dante’nin golüyle öne geçen Sambacılar’a karşı iki

Nefes kesen maç Brezilya’nın
Paylaş

KONFEDERASON Kupası’nda İtalya ile Brezilya arasında oynanan maç nefesleri kesti. Karşılaşmanın sonunda ise kazanan 4-2’lik skorla Brezilya oldu.
İlk iki maçlarını kazanan Brezilya ve İtalya grup liderliği için sahaya çıktı. İlk 45 dakikanın son anlarında Dante’nin golüyle öne geçen Sambacılar’a karşı ikinci yarıda baskılı bir futbol ortaya koyan İtalya, 51’de Balotelli’nin asistiyle Giaccherini fileleri havalandırınca skora denge getirdi. Bundan hemen dört dakika sonra bu kez Neymar serbest vuruştan Buffon’u avlamayı başarınca ev sahibi tekrar üstünlüğü ele geçirdi. 66’da savunma arkasına iyi sarkan Fred sert bir vuruşla farkı ikiye çıkartmayı başardı. 71’de hakemin tartışmalı kararı esnasında Chiellini köşe vuruşunda boşta kalan topu gol yapınca maça tekrar heyecan geldi. 80’de Maggio’nun kafası direkten dönerken 89’da Marcelo’nın şutunda Buffon sektirince Fred hata yapmadı ve Brezilya karşılaşmayı 4-2 kazanmayı başardı. Gruptan çıkma şansı bulunmayan Japonya ve Meksika arasındaki maçta Hernandez’in iki golüne Okazaki ile cevap veren Japonya, Meksika’ya 2-1 mağlup oldu. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye finalde

SONRAKİ HABER

Cenk Şahin yıldızlaştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa