20 Haziran 2013 08:53

Kadınlar eşitlik için buluşuyor

81 ilden 600 kadın 21-22-23 Haziranda düzenlenecek Kadın Sivil Toplum Kuruluşları Forumu için Ankara’da bir araya geliyor. Kadınlar, üçüncüsü düzenlenecek olan forumda sığınaksız bir dünyayı, birlikte politika üretebilmenin imkanlarını, ayrımcılıkla mücadeleyi, güncel politik sorunları ve kadın emeğini konu

Kadınlar eşitlik için buluşuyor
Paylaş

81 ilden 600 kadın 21-22-23 Haziranda düzenlenecek Kadın Sivil Toplum Kuruluşları Forumu için Ankara’da bir araya geliyor. Kadınlar, üçüncüsü düzenlenecek olan forumda sığınaksız bir dünyayı, birlikte politika üretebilmenin imkanlarını, ayrımcılıkla mücadeleyi, güncel politik sorunları ve kadın emeğini konuşacak. Çeşitli atölyelerin yanı sıra film gösterimleri ve müzik dinletileri de düzenlenecek.
Forum Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın (UNDP) desteğiyle düzenleniyor. Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneğinin sekreteryasının yürüttüğü forumun yürütme kurulunda; Kadın Emeği ve İstihdamı Girişimi (KEİG), Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF), Türk Kadınlar Birliği (TKB), Başkent Kadın Platformu (BKP) ve Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA-DER) yer alıyor. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Sanık polisler görev başında

SONRAKİ HABER

Bingöl’deki tecavüz soruşturması devam ediyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa